Ανακοινώσεις

Η 1η Συνάντηση Χορωδιών Δαύλειας έγινε με απόλυτη επιτυχία

Η 1η Συνάντηση Χορωδιών Δαύλειας έγινε με απόλυτη επιτυχία!
Το 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών Δαύλειας, που είχε τη τιμή και βεβαίως τόλμη να εμπνευστεί ο Μαέστρος της Χορωδίας Δαύλειας και ΔΣΑ και Δικηγόρος, Δημήτρης Καρούζος και να υλοποιηθεί μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών, τον Δήμο Λιβαδειάς, και τα μέλη της Χορωδίας Δαύλειας, σε ενα μικρο χωριο οπως η Δαυλεια μονο η υλοποιηση του ,διχως καμια επιχορηγηση αποτελει υπερβαση! Ευχαριστουμε για τη παρουσια των πέντε Χορωδιών : Της Μκτής Χορωδίας Λιβαδειάς ΕΡΚΥΝΑ, Των Καμένων Βούρλων , Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνων και τη Χορωδία Δήμου Αργυρούπολης , τους μαέστρους και τα μέλη των Χορωδιών και τους Διοικητικούς υπευθυνους !

Η αγωνία μας δεν ήταν οργανωτική , εφόσον ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Χορωδιακής Συνάντησης και εμπνευστής αυτής της τολμηρής ιδέας ήταν ο μαέστρος της Χορωδίας Δαύλειας και ΔΣΑ Δημήτρης Καρούζος,ο οποίος ασχολείται με τα Πολιτιστικά πράγματα πάνω από 20 χρόνια , με σημαντική εμπειρία και μεράκι!

Η αγωνία μας ήταν αν θα βρέξει ή όχι και μόνο, εφόσον η συνάντηση έγινε στην πανέμορφη πλατεία Δαύλειας! Κόντρα στις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσία ς, Δεν έβρεξε, λες και το χέρι της Παναγιάς να κράτησε τη βροχή μακριά από το χωριό μας! Την ευχαριστούμε.


Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Λιβαδειάς κ. Καπλάνη,τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παναγιώτη Στουρνάρα, τους χορηγούς συγχωριανούς μας για την απλόχερη χορηγική τους υλική βοήθεια. Ευχαριστούμε για την παρουσία τους : τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λιβαδειάς Βασίλη Δαλαμάγκα,την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αργυρούπολης Βίκη Φουσκίδου, τον εντεταλμένο σύμβουλο υπεύθυνο της Χορωδίας Αργυρούπολης Χρήστο Καννελίδη , τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Λιβαδειάς και τον τέως Δήμαρχο και νύν Δημοτικό Σύμβουλο Χρήστο Κορτζίδη ,την Πρόεδρο της Αντικαρκινικής Λιβαδειάς κ Ταπανλή και την Πρόεδρο της Μικτής Χορωδίας Λιβαδειάς ΕΡΚΥΝΑ κ. Μακρή .
Την παράσταση έκλεψε η Δικηγόρος Πανωραία Σπηλιωπούλου, μέλος της αδελφής Χορωδίας ΔΣΑ, η οποία με δικηγορική ..μαεστρία επιμελήθηκε τη παρουσίαση του Φεστιβάλ Χορωδιών. Την ευχαριστούμε θερμά!
Συμπέρασμα: Ένα μικρό χωριό όπως η Δαύλεια , τόλμησε να οργανώσει και να φιλοξενήσει ένα μεγάλο φεστιβάλ Χορωδιών ,με 5 χορωδίες υψηλού επιπέδου και τα κατάφερε με επιτυχία τηρουμένων πάντοτε των αναλογιών!
Επίλογος :Η 2η Χορωδιακή συνάντηση Χορωδιών Δαύλειας είναι βέβαιο , πρώτα ο Θεός ότι θα είναι καλύτερο από το το πρώτο. Είθε!