Ανακοινώσεις

Η 3η Συνάντηση Χορωδιών Δαύλειας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία

 

Ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός, που έχει καταστεί θεσμός για την περιοχή, έλαβε χώρα το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016, στην κεντρική πλατεία της Δαύλειας, με απόλυτη οργανωτική και καλλιτεχνική επιτυχία.

Πρόκειται για τις εκδηλώσεις του 3ου Χορωδιακού Φεστιβάλ Δαύλειας, του οποίου εμπνευστής και καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο κ. Καρούζος Δημήτρης.
Το κοινό που κατέκλεισε την όμορφη πλατεία μας, είχε την ευκαιρία να απολαύσει εξαιρετικά χορωδιακά σχήματα από όλη την Ελλάδα, τα οποία μας προσέφεραν μοναδικές μουσικές στιγμές και μας ταξίδεψαν στον μαγικό κόσμο του χορωδιακού τραγουδιού.

Συμμετείχαν οι:
   - Δημοτική Χορωδία Λιβαδειάς
   - Χορωδία Μώλου
   - Χορωδία Στυλίδας
   - Χορωδία Δαύλειας
   - Παιδική Χορωδία Δαύλειας

Την παράσταση, για μία ακόμη φορά, έκλεψε ο Μαέστρος Δημήτρης Καρούζος, ο οποίος στο φινάλε κάλεσε στη σκηνή όλες τις Χορωδίες για να τραγουδήσουν υπό τη Διεύθυνση του, από κοινού το "Δρόμο", "Δόξα τω Θεώ" και "της Δικαιοσύνης Ήλιε".

Συγκινητική ήταν και η στιγμή της απονομής σε ένα σημαντικό εργάτη της χορωδίας για την προσωπικότητα και την προσφορά του, τον κ. Κοπανιά Λουκά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση, στο Σύλλογο Γυναικών, στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, στο Δήμο Λεβαδέων, στους χορηγούς και στους εθελοντές.

( Κείμενο της Αμαλίας Καραμπέκου στο Facebook )

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Δείτε βίντεο της εκδήλωσης ΕΔΩ