Ανακοινώσεις

Ιστορική & Μουσική Εκδήλωση της Χορωδίας Δαύλειας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2018 στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ η ιστορική και μουσική εκδήλωση με θέμα "Από την Αρχαία Δαυλίδα στην σημερινή Δαύλεια", που οργάνωσε η Χορωδία Δαύλειας, με την έμπνευση του Δαυλειώτη μαέστρου της, δικηγόρου και καθηγητή μουσικής Δημήτρη Καρούζου.

Την εκδήλωση παρουσίασε εξαιρετικά η Ευαγγελία Μαράντου, δικηγόρος, φίλη της Δαύλειας και ΓΓ της χορωδίας ΔΣΑ και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Δ.Ν του Παν/μίου Parisi 1 Καθηγητής Ρωμαϊκής Ιστορίας και αναπληρωτής πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κ.Ιωάννης Τζαμτζής. Το εξαιρετικό βίντεο της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο συγχωριανός μας Παναγιώτης Πραγιάννης, φωτογράφος – εικονολήπτης – σκηνοθέτης.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διαυλείας κ.Αλέξιος με την ιδιότητά του ως εκπροσώπου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερωνύμου, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Λεβαδέων Νίκος Τζουβάρας εκ μέρους της κ.Δημάρχου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δαυλείας κ.Παναγιώτης Στουρνάρας, η σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ.Μαρινέττα Γούναρη-Χατζησαράντου εκ μέρους του προέδρου του ΔΣΑ, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γυναικών Βοιωτίας κ.Πανταζή, ο κ.Καραβάς εκ μέρους του Ομίλου Μυτιληναίου/Αλουμινίου της Ελλάδας και ο κ. Κορτσινίδης τομεάρχης του επισιτιστικού τμήματος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Το μουσικό πρόγραμμα πλαισίωσε η Χορωδία της Δαύλειας καθώς και μέλη της Ιστορικής Χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Χορηγοί ήταν το Αλουμίνιο της Ελλάδος και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Θερμές ευχαριστίες στα μέλη της χορωδίας Δαύλειας, στα μέλη της αδελφής χορωδίας ΔΣΑ, στον εξαιρετικό ομιλητή της βραδυάς καθηγητή κ. Γιάννη Τζαμτζή., στην Ευαγγελία Μαράντου, δικηγόρο - φίλη της Δαύλειας και ΓΓ της χορωδίας ΔΣΑ για την άψογη παρουσίαση της εκδήλωσης, στην Ταμία-σύμβουλο Δσα Μαρινέτα Γούναρη, φίλη και εκπρόσωπο του ΔΣΑ και της ολομέλειας των ΔΣ της Ελλάδας, στην Αργυρούλα Χαραλάμπους στον Λουκά Κοπανιά, Πηνιώ Ανάγνου και Γιάννη Παπαχαράλαμπο για τις εξαιρετικές ερμηνείες, στην Αγγελική Μάκου – Μπαλάσκα για την συνεισφορά της στην χορηγία του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στον Γιάννη Τζουβάρα για την επιμέλεια της πρόσκλησης-αφίσας και προβολής της εκδήλωσης, στο Τάσο Δημητρούκα, δικηγόρο και ταμία της χορωδίας δσα για τις πολύτιμες συμβουλές του, σε όλο το ΔΣ της Χορωδίας δσα για την ομόθυμη στήριξη του, στην εκλεκτή ορχήστρα μας ( Νίκος Ντεκούλης, πιάνο, Χρήστος Δαλιάνης Βιολί, Κώστας Μήτσιος λαούτο -μπουζούκι , Σύλβια Κουτρούλη Νέι ) στους χορηγούς μας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στον Πρόεδρο της ΤΚ Παναγιώτη Στουρνάρα για την αμέριστη στήριξη της χορωδίας μας.

Θερμες ευχαριστίες σε όλους όσους ήταν κοντά μας!!